Home | Welleman Winkelvastgoed

Specialist op het gebied van huurprijsherzieningen!

wie zijn wij: Michel Welleman & Renske Miedema
Wie zijn wij?
Michel Welleman & Renske Miedema

Wie zijn wij

Mijn naam is Michel Welleman, ik ben huurprijsherzieningsspecialist en eigenaar van Welleman Winkelvastgoed. Van huis uit ben ik met het ondernemerschap opgegroeid en is mij altijd meegegeven dat je een vak moet leren als je later wat wilt worden. Dit heeft geresulteerd in het feit dat ik vanaf mijn 22ste in het vastgoed actief ben. Sinds 2004 heb ik mij gespecialiseerd in huurprijsherzieningen conform artikel 7:303 BW. In 2009 ben ik met Welleman WInkelvastgoed begonnen.

Samen met Renske Miedema van Miedema Makelaardij houden we ons bezig met alle facetten van het commercieel vastgoed. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een exclusieve samenwerking aangegaan tussen Miedema Makelaardij & Welleman Winkelvastgoed. Wij geloven in samenwerking, liefst exclusief, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ons inziens is exclusief samenwerken de enige manier om écht voor u het onderste uit de kan te halen. 

 

Miedema Makelaardij (MM) 

Miedema Makelaardij is de onderneming van Renske Miedema. In haar regio is Renske nog steeds de enige vrouw die zelfstandig in het commerciële vastgoed opereert. Ze regelt de aankoop, aanhuur, verkoop en verhuur van winkels en kantoren. Ook houdt ze zich bezig met beleggingstransacties, taxaties, martketing en advisering van commercieel vastgoed. 

 

Welleman winkelvastgoed (WW)

Welleman Winkelvastgoed is de onderneming van Michel Welleman. Michel is al jaren werkzaam in het commerciële vastgoed en is specialist op het gebied van huurprijsherzieningen conform artikel 7:303 BW. Welleman Winkelvastgoed werkt op landelijk niveau.